Over ons

WELKOM BIJ MIJNBIOTUIN.BE

Deze webshop is eigendom van de biologische groothandel Biosano. Biosano is een familiebedrijf, opgericht in 2006. Wij verdelen uitsluitende biologische producten: voedingswaren, dranken, cosmetica en zaden. Wij staan onder controle van Certisys BE-BIO-01.

VELT-leden en leden van NATUURPUNT krijgen een korting van 10%. Er wordt geen korting toegekend op de verzendingskosten.  

HOE BEKOMT U DEZE 10% KORTING ?

Als u een order plaatst op www.mijnbiotuin.be selecteert u eerst uw producten en plaatst deze in het winkelmandje.  Hierna klik je op 'afrekenen' en kom je op de CHECKOUT pagina waar u uw naam, adres en dergelijke kan invullen.  Hier is er ook bij puntje 4 een veld waarin u uw lidnummer dient in te geven.  Vergeet hierbij niet om te klikken op kortingcode gebruiken.  Als uw lidnummer herkend wordt, wordt de korting automatisch berekend.

VELT

Velt is de Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren.   Velt geeft ecologisch leven vorm in huis, tuin en daarbuiten. Door kwaliteitsvolle publicaties en samenwerkingsverbanden wil Velt bijdragen tot de ontwikkeling van een duurzame levensstijl.   In Vlaanderen en Nederland telt Velt 23000 leden en 180 lokale Velt-groepen.  Daarmee is Velt een spreekbuis voor de belangen van ecologische consumenten.

Hoe kan u lid worden en genieten van de korting van 10% op uw bestelling ?  Zie: www.velt.be.  Lid worden heeft nog veel andere voordelen, zie hiervoor op www.velt.be/voordelen.

NATUURPUNT

Natuurpunt is met 120.000 leden de grootste natuurvereniging in Vlaanderen. 6000 vrijwilligers en 500 professionele medewerkers werken voor de bescherming van belangrijke biotopen, soorten en landschappen. Om dit doel te bereiken beschermt de vereniging de resterende natuur in Vlaanderen door het aankopen en beheren van gebieden, het bestuderen en monitoren van soorten en biotopen, door educatie van het brede en meer gespecialiseerde publiek en door het lobbyen bij beleidsmakers.
Natuurpunt beheert 500 natuurgebieden met een oppervlakte van 23.000 ha.

Word lid van Natuurpunt

Om onze doelstellingen te realiseren hebben we de steun van de mensen nodig.  Hou je van je de natuur in je streek, word dan lid van Natuurpunt!
Voor slechts 27 euro ontvang je een mooi welkomstpakket.
Dat bevat:

-        onze exclusieve fiets- en wandelgids met heel wat routes in de mooiste natuurgebieden in Vlaanderen en Wallonië,

-        een abonnement op het mooie tijdschrift Natuur.blad en de lokale variant.

-        7%korting bij A.S. Adventure en diverse kortingen bij andere partnerorganisaties.

Het lidmaatschap is geldig voor het hele gezin. 

Info: 015-29 72 20 of www.natuurpunt.be/lidworden