Partners Velt en Natuurpunt

PARTNERS

VELT

Velt vzw is al meer dan 45 jaar dé vereniging voor al wie ecologisch wil leven, koken en tuinieren. Samen met 23.000 leden en 180 lokale groepen in België en Nederland, maakt Velt de droom van een ecologische wereld waar. De warme Velt-beweging inspireert burgers, bedrijven en beleidsmakers om te kiezen voor meer ecologie. 

Gezonde groenten kweken zonder pesticiden? Bij Velt ontdek je hoe je dat doet. Een siertuin of openbare ruimte creëren waarin niet alleen mensen, maar ook tal van planten en dieren zich thuis voelen? Ook daar helpt Velt bij. Meer lokaal geteelde groenten en fruit van het seizoen gebruiken in de keuken? Velt maakt je wegwijs. 

Word lid van Velt

Zet je in voor een ecologische omgeving, nu en in de toekomst.  Word nu lid en :

- leer alles over ecologisch tuinieren, koken en leven.
- geef ecologisch leven een boost en voer druk uit op het beleid.
- geniet van vele ledenvoordelen zoals het magazine Seizoenen, kortingen in 100 voordeelpunten, op Velt-publicaties, bij de samenaankopen, workshops en meer.

Een Velt-lidmaatschap kost 35 euro per jaar en geldt voor het hele gezin.

Lid worden kan online via www.velt.nu/word-lid 

Korting voor leden

Leden van Velt krijgen 10% korting (niet op verzendkosten) op alle bestellingen op deze webshop. Geef hiervoor uw lidnummer in bij het afrekenen van uw bestelling.

 

NATUURPUNT

Natuurpunt is met 120.000 leden de grootste natuurvereniging in Vlaanderen. 6000 vrijwilligers en 500 professionele medewerkers werken voor de bescherming van belangrijke biotopen, soorten en landschappen. Om dit doel te bereiken beschermt de vereniging de resterende natuur in Vlaanderen door het aankopen en beheren van gebieden, het bestuderen en monitoren van soorten en biotopen, door educatie van het brede en meer gespecialiseerde publiek en door het lobbyen bij beleidsmakers.
Natuurpunt beheert 500 natuurgebieden met een oppervlakte van 23.000 ha.

Word lid van Natuurpunt

Om onze doelstellingen te realiseren hebben we de steun van de mensen nodig.  Hou je van je de natuur in je streek, word dan lid van Natuurpunt!
Voor slechts 27 euro ontvang je een mooi welkomstpakket.
Dat bevat:

-        onze exclusieve fiets- en wandelgids met heel wat routes in de mooiste natuurgebieden in Vlaanderen en Wallonië,

-        een abonnement op het mooie tijdschrift Natuur.blad en de lokale variant.

-        7%korting bij A.S. Adventure en diverse kortingen bij andere partnerorganisaties.

Het lidmaatschap is geldig voor het hele gezin. 

Info: 015-29 72 20 of www.natuurpunt.be/lidworden

Korting voor leden

Leden van Natuurpunt krijgen 10% korting (niet op verzendkosten) op alle bestellingen op deze webshop. Geef hiervoor uw lidnummer in bij het afrekenen van uw bestelling.

 

HOE BEKOMT U DEZE 10% KORTING ?

Als u een order plaatst op www.mijnbiotuin.be selecteert u eerst uw producten en plaatst deze in het winkelmandje.  Hierna klik je op 'afrekenen' en kom je op de CHECKOUT pagina waar u uw naam, adres en dergelijke kan invullen.  Hier is er ook bij puntje 4 een veld waarin u uw lidnummer dient in te geven.  Vergeet hierbij niet om te klikken op kortingcode gebruiken.  Als uw lidnummer herkend wordt, wordt de korting automatisch berekend.