Details
Naast de alom geliefde haver en rogge kunnen tal van andere graansoorten worden verwerkt tot fijne soepen, zoete en hartige hoofdgerechten, heerlijke desserts en smakelijke mixdrankjes. Meer dan 40 recepten laten zien dat het genieten van verse graanvlokken bij het ontbijt nog maar het begin is.
Extra informatie
Auteur | Hermine Gronau |
---|---|
Aantal pagina's | 33 |
Uitgever | Schnitzer |
Gewicht | 70 g |
SCHRIJF JOUW EIGEN BEOORDELING
Schrijf uw eigen beoordeling
Beschrijving
Details
Naast de alom geliefde haver en rogge kunnen tal van andere graansoorten worden verwerkt tot fijne soepen, zoete en hartige hoofdgerechten, heerlijke desserts en smakelijke mixdrankjes. Meer dan 40 recepten laten zien dat het genieten van verse graanvlokken bij het ontbijt nog maar het begin is.
Extra informatie
Extra informatie
Auteur | Hermine Gronau |
---|---|
Aantal pagina's | 33 |
Uitgever | Schnitzer |
Gewicht | 70 g |