Details
Een chocolade van bijzondere herkomst: Deze verfijnde en milde cacao komt uit het oosten van Ghana. Daar teelt de eerste biologisch en Fairtrade-gecertificeerde coöperatie van kleinschalige boeren voornamelijk Forastero-cacao voor deze romige melkchocolade.
Het geheim van de zijdezachte textuur en de unieke smaak ligt in het speciale productieproces: volgens traditionele Zwitserse chocoladekunst wordt de cacao langdurig geconcheerd. Zo ontstaat een fijne chocolade die letterlijk op de tong smelt.
Zoals bij alle Naturata chocolades bevat ook deze receptuur uitsluitend fairtrade-ingrediënten uit 100% gecontroleerde biologische landbouw. Vrij van kunstmatige aroma’s en zonder emulgatoren – puur natuur en puur genieten!
Ingrediënten: Ruwe rietsuiker*, cacaoboter*, VOLLE MELKPOEDER*, cacaomassa*, gemalen bourbonvanille*. *biologisch
Cacao, suiker en vanille zijn Fairtrade gecertificeerd. In totaal 75% van het totaal gewicht.
Cacao: minstens 35%
Droog, geurvrij en beschermd tegen warmte (16-18°C) bewaren.
Kan sporen bevatten van HAZELNOTEN en AMANDELEN.
Extra informatie
Ingrediënten | Ruwe rietsuiker*, cacaoboter*, VOLLE MELKPOEDER*, cacaomassa*, gemalen bourbonvanille*. *biologisch |
---|---|
Biologisch/biodynamisch | Biologisch |
Merk | Naturata |
Vegetarisch/Vega | Ja |
Vegan | Nee |
Energie | 2345 kJ / 563 kcal |
Eiwitten | 7,5 g |
Koolhydraten | 49 g |
waarvan suikers | 48 g |
Vetten | 37 g |
waarvan verzadigde vetten | 23 g |
Zout | 0,23 g |
Glutenbevattende granen | Nee (zonder analyse) |
SCHRIJF JOUW EIGEN BEOORDELING
Schrijf uw eigen beoordeling
Beschrijving
Details
Een chocolade van bijzondere herkomst: Deze verfijnde en milde cacao komt uit het oosten van Ghana. Daar teelt de eerste biologisch en Fairtrade-gecertificeerde coöperatie van kleinschalige boeren voornamelijk Forastero-cacao voor deze romige melkchocolade.
Het geheim van de zijdezachte textuur en de unieke smaak ligt in het speciale productieproces: volgens traditionele Zwitserse chocoladekunst wordt de cacao langdurig geconcheerd. Zo ontstaat een fijne chocolade die letterlijk op de tong smelt.
Zoals bij alle Naturata chocolades bevat ook deze receptuur uitsluitend fairtrade-ingrediënten uit 100% gecontroleerde biologische landbouw. Vrij van kunstmatige aroma’s en zonder emulgatoren – puur natuur en puur genieten!
Ingrediënten: Ruwe rietsuiker*, cacaoboter*, VOLLE MELKPOEDER*, cacaomassa*, gemalen bourbonvanille*. *biologisch
Cacao, suiker en vanille zijn Fairtrade gecertificeerd. In totaal 75% van het totaal gewicht.
Cacao: minstens 35%
Droog, geurvrij en beschermd tegen warmte (16-18°C) bewaren.
Kan sporen bevatten van HAZELNOTEN en AMANDELEN.
Extra informatie
Extra informatie
Ingrediënten | Ruwe rietsuiker*, cacaoboter*, VOLLE MELKPOEDER*, cacaomassa*, gemalen bourbonvanille*. *biologisch |
---|---|
Biologisch/biodynamisch | Biologisch |
Merk | Naturata |
Vegetarisch/Vega | Ja |
Vegan | Nee |
Energie | 2345 kJ / 563 kcal |
Eiwitten | 7,5 g |
Koolhydraten | 49 g |
waarvan suikers | 48 g |
Vetten | 37 g |
waarvan verzadigde vetten | 23 g |
Zout | 0,23 g |
Glutenbevattende granen | Nee (zonder analyse) |