Groenten fermenteren-van seizoen tot seizoen. Velt

Groenten fermenteren-van seizoen tot seizoen. Velt

Schrijf een beoordeling over dit product

€ 25,00
Incl. BTW

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Artikelnummer: BOE114

Groenten fermenteren-van seizoen tot seizoen. Velt


Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten. 


Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en textuur. Zo maak je in elk seizoen je eigen unieke fermenten.


Een reeks verrassende recepten toont je vervolgens hoe je deze zelfgemaakte fermenten kunt verwerken. Zo hoeft er nooit een pot onaangeroerd in je koelkast of kelder te blijven staan.


Maak de fermentatiekok in je wakker en dompel je onder in een bruisend keukenavontuur!


------------------------------------------------------------------


Details publicatie


Auteurs: Sam Dewilde, Leentje Speybroeck, Emelie Heller
ISBN: 9789492907080 
Pagina's: 96
Gewicht:  gram
Publicatiejaar: 202

shop

Details

Groenten fermenteren-van seizoen tot seizoen. Velt

Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten. 

Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en textuur. Zo maak je in elk seizoen je eigen unieke fermenten.

Een reeks verrassende recepten toont je vervolgens hoe je deze zelfgemaakte fermenten kunt verwerken. Zo hoeft er nooit een pot onaangeroerd in je koelkast of kelder te blijven staan.

Maak de fermentatiekok in je wakker en dompel je onder in een bruisend keukenavontuur!

------------------------------------------------------------------

Details publicatie

Auteurs: Sam Dewilde, Leentje Speybroeck, Emelie Heller
ISBN: 9789492907080 
Pagina's: 96
Gewicht:  gram
Publicatiejaar: 202

Extra informatie

Auteur Sam Dewilde, Leentje Speybroeck, Emelie Heller
Redactie Reine De Pelseneer
Aantal pagina's 96
Jaartal 2021
Taal Nederlands
Uitgever Velt vzw
Afmetingen 25.2 x 20.7 x 0.15 cm
Gewicht 498 gram
ISBN13 9789492907080

SCHRIJF JOUW EIGEN BEOORDELING

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Groenten fermenteren-van seizoen tot seizoen. Velt

Beschrijving

Details

Groenten fermenteren-van seizoen tot seizoen. Velt

Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten. 

Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en textuur. Zo maak je in elk seizoen je eigen unieke fermenten.

Een reeks verrassende recepten toont je vervolgens hoe je deze zelfgemaakte fermenten kunt verwerken. Zo hoeft er nooit een pot onaangeroerd in je koelkast of kelder te blijven staan.

Maak de fermentatiekok in je wakker en dompel je onder in een bruisend keukenavontuur!

------------------------------------------------------------------

Details publicatie

Auteurs: Sam Dewilde, Leentje Speybroeck, Emelie Heller
ISBN: 9789492907080 
Pagina's: 96
Gewicht:  gram
Publicatiejaar: 202

Extra informatie

Extra informatie

Auteur Sam Dewilde, Leentje Speybroeck, Emelie Heller
Redactie Reine De Pelseneer
Aantal pagina's 96
Jaartal 2021
Taal Nederlands
Uitgever Velt vzw
Afmetingen 25.2 x 20.7 x 0.15 cm
Gewicht 498 gram
ISBN13 9789492907080

Beoordelen

SCHRIJF JOUW EIGEN BEOORDELING

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Groenten fermenteren-van seizoen tot seizoen. Velt