Details
De Annabelle pootaardappel is de vroegste aardappel die ook nog vastkokend is. De Annabelle pootaardappel is duidelijk te herkennen aan zijn gladde, langwerpige vorm en vlakke ogen. Deze vorm behoud de aardappel.
Het valt aan te bevelen om de Annabelle pootaardappel ca. 3 cm dieper te poten dan gebruikelijk. Zo kan het wortelgestel beter ontwikkelen en meer mineralen opnemen.
Extra informatie
Biologisch/biodynamisch | Biologisch |
---|---|
Inhoud verpakking (kg) | 1 |
Pootaardappelen Rijptijd | Vroeg |
Pootaardappelen Kooktype | Vastkokend |
Gebruk | Consumptie/Tafel |
SCHRIJF JOUW EIGEN BEOORDELING
Schrijf uw eigen beoordeling
Beschrijving
Details
De Annabelle pootaardappel is de vroegste aardappel die ook nog vastkokend is. De Annabelle pootaardappel is duidelijk te herkennen aan zijn gladde, langwerpige vorm en vlakke ogen. Deze vorm behoud de aardappel.
Het valt aan te bevelen om de Annabelle pootaardappel ca. 3 cm dieper te poten dan gebruikelijk. Zo kan het wortelgestel beter ontwikkelen en meer mineralen opnemen.
Extra informatie
Extra informatie
Biologisch/biodynamisch | Biologisch |
---|---|
Inhoud verpakking (kg) | 1 |
Pootaardappelen Rijptijd | Vroeg |
Pootaardappelen Kooktype | Vastkokend |
Gebruk | Consumptie/Tafel |