Details
Palmkool - Nero di Toscana - BIO
Typische Toscaanse kool. Wordt geteeld als boerenkool. Zorg voor goede bemesting en i.v.m. knolvoet is rotatie erg belangrijk. Gebruik evt. vliesdoek om tegen witte vlieg en rupsen te beschermen.
Zaaien: in mei-juni op zaaibed en na ca. 6 weken overplanten op 65 x 50 cm. Oogst is van augustus tot in de vroege winter. Deze palmkool is bestand tegen Toscaanse winters, niet tegen Nederlandse winters.
Inhoud zakje: voor ongeveer 30 m²
Certificatie: biologisch
Zaadhuis: De Bolster
Extra informatie
Biologisch/biodynamisch | Biologisch |
---|---|
Zaadhuis | De Bolster |
SCHRIJF JOUW EIGEN BEOORDELING
Schrijf uw eigen beoordeling
Beschrijving
Details
Palmkool - Nero di Toscana - BIO
Typische Toscaanse kool. Wordt geteeld als boerenkool. Zorg voor goede bemesting en i.v.m. knolvoet is rotatie erg belangrijk. Gebruik evt. vliesdoek om tegen witte vlieg en rupsen te beschermen.
Zaaien: in mei-juni op zaaibed en na ca. 6 weken overplanten op 65 x 50 cm. Oogst is van augustus tot in de vroege winter. Deze palmkool is bestand tegen Toscaanse winters, niet tegen Nederlandse winters.
Inhoud zakje: voor ongeveer 30 m²
Certificatie: biologisch
Zaadhuis: De Bolster
Extra informatie
Extra informatie
Biologisch/biodynamisch | Biologisch |
---|---|
Zaadhuis | De Bolster |