Details
Alfalfa kiemzaden 120g - Sonnentor - BIO
Medicago sativo
Alfalfa kiemen worden gebruikt in salades, soepen en broodbeleg. De nootachtige smaak past bijzonder goed bij kazen.
Tip :
weektijd : 6 – 8 uren
kiemtijd : minstens 6 dagen
ideale temperatuur : 18 – 20°C
2 x per dag spoelen
Certificatie: biologisch
Producent: Sonnentor
Extra informatie
Biologisch/biodynamisch | Biologisch |
---|
SCHRIJF JOUW EIGEN BEOORDELING
Schrijf uw eigen beoordeling
Beschrijving
Details
Alfalfa kiemzaden 120g - Sonnentor - BIO
Medicago sativo
Alfalfa kiemen worden gebruikt in salades, soepen en broodbeleg. De nootachtige smaak past bijzonder goed bij kazen.
Tip :
weektijd : 6 – 8 uren
kiemtijd : minstens 6 dagen
ideale temperatuur : 18 – 20°C
2 x per dag spoelen
Certificatie: biologisch
Producent: Sonnentor
Extra informatie
Extra informatie
Biologisch/biodynamisch | Biologisch |
---|