Details
Tuinkers kiemzaden 120g - BIO
De jonge blaadjes van tuinkers worden vaak gebruikt in salades, bij mayonaise, kaas en eiergerechten of als garnituur.
Tip : niet vooraf weken
kiemtijd : 5 ‐ 6 dagen
ideale temperatuur : 18 – 20°C
dagelijks besproeien en spoelen
Certificatie: biologisch
Zaadhuis: Sonnentor
Extra informatie
Biologisch/biodynamisch | Biologisch |
---|
SCHRIJF JOUW EIGEN BEOORDELING
Schrijf uw eigen beoordeling
Beschrijving
Details
Tuinkers kiemzaden 120g - BIO
De jonge blaadjes van tuinkers worden vaak gebruikt in salades, bij mayonaise, kaas en eiergerechten of als garnituur.
Tip : niet vooraf weken
kiemtijd : 5 ‐ 6 dagen
ideale temperatuur : 18 – 20°C
dagelijks besproeien en spoelen
Certificatie: biologisch
Zaadhuis: Sonnentor
Extra informatie
Extra informatie
Biologisch/biodynamisch | Biologisch |
---|