Details
Stevia - BIODYNAMISCH
Stevia rebaudiana
Het warmteminnende zoete kruid heeft 30 keer de zoetkracht van bietsuiker. Houdt van warme, voedselrijke en niet te warme standplaatsen. Een compacte plant wordt bereikt door van de scheuttoppen te oogsten.
Levensduur: meerjarig, maar niet vorstbestendig
Warmtebehoefte: laag
Behoefte aan voedingsstoffen: laag
Afstand tussen de rijen: 40-60 cm
Afstand in de rij: 20-40 cm
Zaaidiepte: 0 cm
Inhoud zakje: 25 zaden - voor 2-4 m²
Certificatie: biologisch-biodynamisch DEMETER
Zaadhuis: Sativa
Extra informatie
Eén-, twee- of meerjarig | meerjarig |
---|---|
Biologisch/biodynamisch | Biologisch-biodynamisch DEMETER |
Zaaien onder glas | Maart - April |
Zaaien in vollegrond | Na 15 mei |
Oogsten in vollegrond | Mei - oktober |
Afstand tussen de rijen | 40-60 cm |
Plantafstand in de rij | 20-40 cm |
Zaaidiepte | 0 cm |
Zaadhuis | Sativa |
Inhoud zakje (gram) | 25 zaden - voor 2-4 m² |
Lichtkiemer | Ja |
Verwilderend | Niet bekend |
SCHRIJF JOUW EIGEN BEOORDELING
Schrijf uw eigen beoordeling
Beschrijving
Details
Stevia - BIODYNAMISCH
Stevia rebaudiana
Het warmteminnende zoete kruid heeft 30 keer de zoetkracht van bietsuiker. Houdt van warme, voedselrijke en niet te warme standplaatsen. Een compacte plant wordt bereikt door van de scheuttoppen te oogsten.
Levensduur: meerjarig, maar niet vorstbestendig
Warmtebehoefte: laag
Behoefte aan voedingsstoffen: laag
Afstand tussen de rijen: 40-60 cm
Afstand in de rij: 20-40 cm
Zaaidiepte: 0 cm
Inhoud zakje: 25 zaden - voor 2-4 m²
Certificatie: biologisch-biodynamisch DEMETER
Zaadhuis: Sativa
Extra informatie
Extra informatie
Eén-, twee- of meerjarig | meerjarig |
---|---|
Biologisch/biodynamisch | Biologisch-biodynamisch DEMETER |
Zaaien onder glas | Maart - April |
Zaaien in vollegrond | Na 15 mei |
Oogsten in vollegrond | Mei - oktober |
Afstand tussen de rijen | 40-60 cm |
Plantafstand in de rij | 20-40 cm |
Zaaidiepte | 0 cm |
Zaadhuis | Sativa |
Inhoud zakje (gram) | 25 zaden - voor 2-4 m² |
Lichtkiemer | Ja |
Verwilderend | Niet bekend |